Apintie Televisie Logo
Apintie App
Meet our Crewmembers
Lugene "Lucien" Pinas
Naam: Lugene "Lucien" Pinas
Afdeling: Radio, TV
Lievelings eten: Bitawiri Moksi Meti
Hobby's: Lezen (Voorheen: Boksen en Wielrennen)
Spreuk: "-"
Leukste vakantieplek: Binnenland (Klaaskreek)
Lievelings sport of team: -
Meer: Jeugd doorgebracht in Para, Persbureau Informa (bij Jozef Slagveer), in Nederland als correspondent, Vara Radio, sinds jaren 80 verbonden aan Apintie bij de Radio Omroep, alsook bij de Televisie. Vader van 3 kinder, allen hooggeschoold in de journalistiek in Suriname. Auteur van 3 gedichtenbundels "Mi Poema", "Fri Sranan Gron" en ... alsook "De vereidelde Coup van 8 maar 1980".
Sureesh Simbhoedatpanday
Naam: Sureesh Simbhoedatpanday
Afdeling: Radio
Lievelings eten: Masala doks met warme rijst
Hobby's: Lezen, kunstschilderen, reizen, muziek, etc...
Spreuk: "Help binnen vermogens"
Leukste vakantieplek: India, Denver
Lievelings sport of team: Volleybal
Meer: 41 Jaar SWM, Geohydrologie. Bij Apintie: Hindostaans programma, Juridisch Vragenbak, Sunday Talkshow. Zijn politieke Goeroe is Mr. Jagernath Lachman geweest.
Wendy Sonesta Djojopawiro
Naam: Wendy Sonesta Djojopawiro
Afdeling: Administratie, TV
Lievelings eten: Pasta (seafood), Pizza, Burgers
Hobby's: Buiten de stad relaxen
Spreuk: "Kies met je hart, je verstand is om je keuzes te begrijpen, niet om ze te maken"
Leukste vakantieplek: St. Maarten en Aruba
Lievelings sport of team: Zumba
Meer: Wendy zag het daglicht op 23 oktokber 1985, enig kind van pa en ma. Begon op 2 november 2008 bij Apintie als administratieve kracht. Gezien haar vorige ervaring bij een andere radio-omroep, werd zij gelijk ingezet bij Radio Apintie. Ook op Apintie Televisie is ze te zien, en ze is apetrots dat zij het kinderprogramma "Kinderen kijken naar..." van wijlen mw. Tjon mag voortzetten. Tevens is Wendy nu mama van een zoon.
Harold Gessel
Naam: Harold Gessel
Afdeling: Radio
Lievelings eten: BB met R en Broodje Pindakaas
Hobby's: Tekenen, schilderen, componeren en zangvogels
Spreuk: "Leef en laat leven"
Leukste vakantieplek: Curacao
Lievelings sport of team: FC Barcelona en Inter Moengo Tapoe
Meer: Presentator van o.a. "Goeiemorgen Suriname", "Wat eten wij vandaag" en "de Vreemde tories" op de maandagmorgen. Harold heeft diverse malen meegedaan aan het Suripop als componist.
Marcel Ramadhin
Naam: Marcel Ramadhin
Afdeling: Radio, TV
Lievelings eten: Patat Kip
Hobby's: Hond uitlaten, tv kijken
Spreuk: "Never give up"
Leukste vakantieplek: St. Maarten
Lievelings sport of team: FC Barcelona
Meer: In Mei van 1999 tijdens de straat-akties begonnen met meelopen bij de reportage dienst. Als Dj bracht ie af en toe wat exclusieve tracks om te worden afgedraaid op de radio. Na een periode van afwezigheid vanwege een Afrikaans avontuur keerde hij in 2012 terug naar suriname waar hij toegevoegd werd aan het team van de nieuwsdienst. Ook op de donderdag avond met zijn doktors grappen te horen tijdens het luchtig opbel programma.
Maridy "Merre" Cadogan-Jones
Naam: Maridy "Merre" Cadogan-Jones
Afdeling: Radio
Lievelings eten: Klaroen met Zoutvlees
Hobby's: Koken, muziek luisteren, neuzen op internet
Spreuk: "Laat achter wat je was, laat gaan wat moet, laat zijn wat is"
Leukste vakantieplek: Natuurgebieden
Lievelings sport of team: djoel of djompo foetoe
Meer: -
Tjark "Tjarkoo" Sandro Muringen
Naam: Tjark "Tjarkoo" Sandro Muringen
Afdeling: Radio, TV
Lievelings eten: Rijst bruine bonen compleet (dus met zoutvlees, gerookte kip, gebakken kip, rookworst, rode ui, en azijnpeper)
Hobby's: o.a. fotografie, fijn koken en muziek
Spreuk: "Doe wat je heden doen kunt"
Leukste vakantieplek: Colakreek en alle andere plekken in het binnenland bij 't water of sula's
Lievelings sport of team: Voetbal (Real Madrid) en auto drag races
Meer: Van huis uit ben ik grafisch vormgever. Ik voel me in m'n element bij Radio Apintie en bij Apintie Televisie als freelance cineast. Ik ben ook radiopresentator en te beluisteren op o.a. vrijdag en maandag avond. Verder trotse vader van Quincent, Yorick, Valentino en Maxwell. Met mijn ambitie voor de politiek ben ik ready om het Surinaams volk te dienen !
George Cheng Jr. (Bombelman)
Naam: George Cheng Jr. (Bombelman)
Afdeling: ICT, Website, Radio, TV
Lievelings eten: Sushi, Pizza & Pasta, Conch
Hobby's: Het binnenland verkennen, op zoek naar mooie plekken, fotografie, voetbal en lekker eten
Spreuk: "What goes around, comes around..."
Leukste vakantieplek: Aruba en Sipaliwini
Lievelings sport of team: Red Bull Racing (F1) en Boston Celtics (NBA)
Meer: Geniet vaak van binnenlandse en buitenlandse reisjes met vrienden of familie. Een scherp oog voor beeld en liefhebber van goede muziek en live shows van regionale artiesten. Bij Apintie hoofdverantwoordelijk voor de opmaak en het functioneren van de website (Apintie.sr), streaming Radio en TV, alsook de Apintie-App en in-house ICT. Eveneens interesse in Radio- en Televisietechniek. Verbonden aan Apintie sinds de eind jaren '90, en af en toe te beluisteren op de Radio tijdens het programma "Reggae Vibes" op de vrijdag en "WoeligeWoensdag; Latin & Caribbean" op de woensdag (beide vanaf 9u 's avonds).
Henk Duurham
Naam: Henk Duurham
Afdeling: Radio
Lievelings eten: Rijst met Pom
Hobby's: Goede lectuur, muziek en voetbal kijken
Spreuk: "U bent mijn beschermende schild en houdt mijn eer hoog. U bent mijn enige hoop! Alleen in Uw kracht kan ik mijn hoofd opgeheven houden."
Leukste vakantieplek: Israel
Lievelings sport of team: Leo Victor en FC Barcelona
Meer: Geboren aan de Saramaccastraat en thans woonachtig te Para. Is jarenlang voetballer geweest voor de voetbalvereniging Recife. Voorheen werkzaam in de militaire dienst op de afdeling visumdienst, MP compagnie en hypotheek kantoor. Momenteel radiopresentator van onder andere de Boss 20 en routine uitzendingen. Tevens 1 van de geestelijke leiders van de gemeente LOGOS.
Marcia Santoo
Naam: Marcia Santoo
Afdeling: TV
Lievelings eten: Bruine Bonen, Tenderloin streak, Krab in masala
Hobby's: Lezen, fitness, computeren
Spreuk: "Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself. Always do your best. What you plant now, you will harvest later."
Leukste vakantieplek: Curacao
Lievelings sport of team: Voetbal, zwemmen en Thaiboks
Meer: De 32 jarige, Marcia Santoo is een ambitieus, creatief, gedreven en sociaal mens. Het media vak is voor Marcia vooral mensenwerk, afwisselend en iets moois creeren om mensen te raken. Voor haar persoonlijke groei koos zij voor de studie Communicatiemanagement die zij binnenkort afrond. Binnen Apintie is zij werkzaam als nieuwsreporter en af en toe als omroeper (Het luchtig opbel programma op de donderdag avond) en presentatrice van diverse activiteiten en staat af en toe zelfs achter de camera. Zij wilt zich verder ontwikkelen in het presentatie vak en het maken van programma's en produceren voor de televisie. Als kind stapte Marcia het gebouw van Apintie binnen en visualiseerde zich er te werken. Een droom kwam uit om te werken binnen dit dynamisch bedrijf, een droom die in april van 2015 uit kwam.
Winston Echteld
Naam: Winston Echteld
Afdeling: Radio
Lievelings eten: Lekker eten
Hobby's: Zwemmen, schrijven
Spreuk: "Keep the faith and it will all turn out right"
Leukste vakantieplek: Curacao, Trinidad and Tobago
Lievelings sport of team: --
Meer: Winston Echteld is geboren op 21 april 1975 en woont te Commewijne. Hij is geboren in Paramaribo, maar groeide op in Moengo. Zijn liefde voor muziek kreeg hij mee al voor zijn geboorte en is nu 26 jaren zanger en manager van zijn eigen muziekgroep Crush. Is voorzanger geweest van muziek formaties All Sound, Las Palmas, New Astaria, Impact, Utama, Unity, Crush The Band en New BZ Group. Is producer en regisseur, televisie host, omroeper, verslaggever en administratie assistent bij Apintie. Mede presentator van To the Point en verslaggever bij In de branding. Winston is founder van JosZac Promotion en Susie Lie's Dream to happiness foundation, second runner up Suripop 17, en Vader van Naeton, Dwain en Melissa.
Crewmembers worden weergegeven in willekeurige volgorde. Stay tuned for more...

Apintie App